pijl

Over Vera

Sinds 2003 werkt Vera in de jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg. In eerste instantie werkte zij met groepen kinderen, maar meer en meer verlegde haar focus zich naar de ouders van deze kinderen, om later verder te ontwikkelen naar therapieën gericht op het hele gezin. De laatste jaren is Vera zich gaan specialiseren in relatietherapie. Zij geeft de relatietherapieën vorm binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg waar mensen behandeld worden voor de gevolgen van traumatische ervaringen op hun leven en relaties. Zij gebruikt hierbij Emotionally Focussed Therapy en technieken uit de cognititve gedragstherapie. Voor iedere persoon, ieder paar, ieder systeem ontwerpt zij een maatwerk therapie die aansluit bij de vraag van de mensen die in therapie komen. Een overkoepelend doel is dat mensen elkaars 'taal' (weer) leren te verstaan en elkaars behoeften, wensen, gedachten, gedrag en liefde gaan begrijpen. 

Vera is opgeleid als systeemtherapeut en psycholoog. 

Registraties: 

  • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapeuten;
  • EFT Nederland;
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

relatietherapie Zwolle vera-van-der-weel

Tarief en openingstijden:
Therapie Veerkracht hanteert één tarief voor alle therapievormen. Dit is inclusief belastingen, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. 
Het uurtarief is €115,=.
Individuele therapie duurt doorgaans een uur en relatie- en gezinstherapie meestal anderhalf uur. 


Helaas wordt systeemtherapie niet vergoed door zorgverzekeraars, dus de kosten zullen voor eigen rekening zijn. Ook de andere therapievormen worden niet vergoed. 

Op woensdag is de praktijk geopend. Het is niet mogelijk om op andere dagen afspraken te maken vanwege Vera's werkzaamheden bij MoleMann Mental Health